Jean-Luc BALDES

Vin de Lune – rouge  - roșu sec

15-17 OC

54 RON

Sau 41 RON cu Abonamentul Anual Prietenos și primești discount 25% la o sticlă sau 30% la 3 sticle la fel!!

Aboneaza-te

Disponibilitate: In Stoc

Achizitioneaza {products} și primești discount 25%-30% la o sticlă sau 30%-35% la 3 sticle la fel!!
SKU: pvtn_048640 Category:

Formular | Comandă personalizată

  Doresc să fiu contactat:
  TelefonicEmail

  Psst... aici sunt sfaturi despre cum alegem vinul potrivit și cum comandăm

  Despre vin

  
  

  Vin de Lune Rouge al familiei Baldes ofera o culoare rosie stralucitoare si vie.

  Arome intense de fructe negre.

  Gustul acestui Cahors gourmet este proaspăt, suav, cu o mare generozitate aromatică.

  Taninurile suple oferă o persistenta plăcută si gurmanda.

  Vin de Lune s-a născut din întâlnirea know-how-ului lui  Jean-Luc Baldes cu prospețimea tinereții.

  Născută din relația tată-fiică, această gamă îmbină cunoștințele lui Jean-Luc cu noile idei aduse de fiica sa, Juliette, a 7-a generație a familiei Baldès.

  Transmiterea îmbinată cu tinerețea și feminitatea: fructe crocante, vii, o gamă proaspătă si vioaie, în ton cu vremurile, cu finețe și simplitate frumoasă, asta reprezintă Vins de Lune.

  Acest nume vine din secolul al XVIII-lea când țăranii recoltau strugurii noaptea pentru a scădea o parte din recolta datorata Seigneur-ului, și astfel să-i plătească mai puține taxe.

  Astăzi, strugurii sunt culeși dimineața devreme pentru a-și păstra prospețimea.

   
  • aperitive
  • brânzeturi maturate cu mucegai nobil
  • preparate din vită; oaie sau capră

  Maestrul Malbecului!

  Personaj asertiv și perseverent, Jean-Luc BALDES a înțeles cât de mult putea să pună în valoare cele mai bune terroirs și să extragă vinuri grozave din ele.

  A reușit, în conformitate cu strămoșii săi, să-și poziționeze gama diversificată la cel mai înalt nivel, fără a pierde ceea ce alcătuiește sufletul acestei podgorii tradiționale.

  Vinificator talentat și creativ, Jean-Luc Baldès a dezvoltat o gamă largă de vinuri, fiecare la fel de îndrăzneț ca și celalalt: în ceea ce privește vinurile roșii, toate dedicate soiului emblematic de struguri Malbec, există excepționalul New Black Wine, prestigiosul Probus, clasicul Clos Triguedina și foarte plăcutul Petit Clos.

  Surprinzătorul Vins de Lune ilustrează familia de vinuri locale, în alb roze, roșu, sec și dulci, recent extinsă odată cu venirea lui Bul's, primul spumant rosé Malbec și Black Vintage, un vin pur lichior Malbec!

  Nume mari din industria restaurantelor, înalte instituții (Președinția Republicii, Ministere, Senat, Adunarea Națională, restaurante cu stele Michelin) ofera vinurile de la Clos Triguedina.

  Presa face, de asemenea, în mod regulat un bun ecou reputației bune a acestei proprietăți de familie, invocând în special numeroasele sale medalii și premii.

  Jean-Luc BALDES, recunoscut drept unul dintre maestrii de frunte ai vinurilor Cahors!

  Jean-Luc are obiceiul de a spune: „Magia Clos Triguedina este bogăția terrroir-urilor sale, care îmi permite să dau frâu liber imaginației mele de viticultor”. Și să adaug: „Cel mai bun instrument de lucru al nostru este terenul nostru! Nici vinuri bune fără struguri buni și nici struguri buni fără ingrijire atenta a viței de vie și a solului”.

  Inspirat de studiile sale în Burgundia și de originile burgunde ale soției sale Sabine, născută la Beaune în inima crus-ului Côte d'Or, Jean-Luc BALDES prioritizeaza abordarea parcelara și caută constant să exprime toate elementele de expresie a terroir-urilor sale din terasele a 2-a, a 3-a și a 4-a.

  baldes-6baldes-3baldes-2baldes-1baldes-2baldes-6

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Vin de Lune – rouge”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

  Plata securizata