Jose Maria da Fonseca

Jose De Sousa Mayor  - roșu sec

16-18 OC

(1 customer review)

285 RON

Sau 214 RON cu Abonamentul Anual Prietenos și primești discount 25% la o sticlă sau 30% la 3 sticle la fel!!

Aboneaza-te

Disponibilitate: In Stoc

Achizitioneaza {products} și primești discount 25%-30% la o sticlă sau 30%-35% la 3 sticle la fel!!
SKU: pvtn_00842 Category:

Formular | Comandă personalizată

  Doresc să fiu contactat:
  TelefonicEmail

  Psst... aici sunt sfaturi despre cum alegem vinul potrivit și cum comandăm

  Despre vin

  Un vin Alentejo produs din viţă veche plantată în anii 1950, în regiunea Reguengos de Monsaraz, de către Jose de Sousa Rosado Fernandes. Aici, tradiţia de fermentare a vinului în amfore de lut este încă vie, fiind o metodă stăpânită aproape de perfecţiune, prin ani de experienţă. De asemenea, la jumătatea secolului al XX-lea, s-au introdus şi vase de piatră. Acest vin de primă calitate prezintă o aromă evoluată şi complexă, ideală cu preparatele din vânat.

  Struguri:
  Trincadeira, Aragonez, Grand Noir

  Sol:
  Granit

  Culoare:
  Rubiniu închis

  Aromă:
  Curmale, tutun uscat, ciocolată neagră şi prune

  Paletă:
  Foarte fructată, complexă, echilibrată şi completă, cu taninuri moi

  Temperatura de servire:
  16°C

  Sugestii de servire:
  Poate fi servit cu meniuri de vânat şi brânzeturi.

  • brânzeturi maturate cremoase
  • brânzeturi maturate cu mucegai nobil
  • brânzeturi maturate dure
  • vânat

   José Maria da Fonseca este una dintre cele mai vechi si prestigioase companii viticole din Portugalia, producatoare de vinuri, Porto si Moscatel de Setubal, ducand pe umeri responsabilitatea de a fi cel mai vechi producator de vinuri de masa si de Moscatel de Setubal din Portugalia. Podgoriile apartin familiei Soares Franco, care se ocupa de producerea acestor vinuri de peste 175 de ani, detine 100 % aceasta afacere si a ajuns la a 8 –a generatie. Deţinătoare a peste 650 de hectare de podgorii in Douro, Alentejo si Terras do Sado, unele dintre cele mai renumite regiuni viticole din Portugalia, José Maria Fonseca este unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri din tara, cu o capacitate de productie de 6,5 milioane litri, bazata integral pe tehnologie computerizata. Vinurile sunt exportate in 50 de tari, marile piete fiind Suedia, Brazilia, Italia, SUA si Olanda.
  Sunt 33 de branduri de vin de masa sau fortifiat. Periquita este cel mai important, urmat de Lancers si de Moscatel de Setubal.

  Producătorul de vinuri
  Domingos Soares Franco, Producător de vinuri şi Vice – Preşedinte, a studiat viticultura şi oneologia în Davis, California. După ce şi-a finalizat studiile, el s-a alăturat companiei noastre în anii ’80 şi a îmbunătăţit simţitor esenţa vinurilor produse de el, remarcându-se drept unul dintre cei mai inovatori producători de vinuri ai noii generaţii din Portugalia.

  Crama
  Crama se află în centrul orăşelului Reguengos de Monsaraz, chiar în inima provinciei Alentejo din sudul Portugaliei. Este o îmbinare de tradiţie şi istorie, dar şi tehnologie de înaltă clasă. De fapt, tocmai această împletire de elemente vechi şi noi - o constantă a îndelungatei istorii a lui José Maria da Fonseca – este cea care conferă savoarea sublimă a vinului José de Sousa, rezultatul măiestrit al artei şi al modernităţii.
  Astfel, putem găsi o cramă tradiţională (construită sub nivelul solului pentru ca temperatura scăzută să poată fi menţinută tot timpul anului), prevăzută cu două ″lagares″ (cuve deschise) pentru zdrobitul strugurilor şi 114 amfore de lut destinate fermentării, şi o altă cramă modernă dotată cu 44 de cuve din oţel inoxidabil şi echipată cu toate mijloacele tehnologice indispensabile producerii vinului roşu.

  1 review for Jose De Sousa Mayor

  1. Heriberto
   3 out of 5

   :

   Wow, incredible weblog structure! How long have you been blogging for?
   you make blogging glance easy. The total glance of your site is magnificent, let alone the content!
   You can see similar here najlepszy sklep

  Add a review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

  Plata securizata