ALBERT BICHOT

Beaujolais Nouveau  - roșu sec

15-17 OC

52 RON

Sau 39 RON cu Abonamentul Anual Prietenos și primești discount 25% la o sticlă sau 30% la 3 sticle la fel!!

Aboneaza-te

Disponibilitate: In Stoc

Achizitioneaza {products} și primești discount 25%-30% la o sticlă sau 30%-35% la 3 sticle la fel!!
SKU: pvtn_048630 Category:

Formular | Comandă personalizată

  Doresc să fiu contactat:
  TelefonicEmail

  Psst... aici sunt sfaturi despre cum alegem vinul potrivit și cum comandăm

  Despre vin

  LE BEAUJOLAIS NOUVEAU EST ARRIVÉ!

  In a 3-a joi de noiembrie, in fiecare an, Beaujolais Nouveau, un vin rosu, este permis vanzarii. Este primul vin al anului! Foarte foarte tanar! In toata Franta si in locatii francofile ale lumii, in Crame, bistrouri si baruri de vin, se organizeaza evenimente de bun venit al noului vin al anului: cine vesele, festivaluri, concerte, intalniri informale intre amici… toata lumea este invitata sa guste vinul si sa petreaca momente joviale impreuna! Cu arome de banane, de fructe rosii (zmeura, cirese rosii , merisoare, coacaze rosii), de alune, cu corp usor, cu aciditate ridicata si taninuri scazute.

  In ciuda faptului ca are renume de vin foarte tanar, evolueaza frumos in sticla si se poate consuma cu placere minim 3 ani de la imbuteliere.

  • aperitive
  • brânzeturi maturate cremoase
  • brânzeturi maturate cu mucegai nobil
  • delicatese cu foie gras
  • meniuri de post sau vegetarian
  • preparate din porc; miel; rață sau gâscă

  Primele amprente ale familiei Bichot duc la anul 1214. Începând cu 1350, familia se înrădăcinează in Burgundia, în Châteauneuf-en-Auxois. Blazonul familiei a rămas de atunci neschimbat : Căprioara.

  În 1831, Bernard Bichot înființează o Casă de Comerț pe numele său, la  Monthélie. Fiul acestuia, Hippolyte, îl succede și cumpără primele vii în Volnay. Fiul acestuia, Albert Bichot Întâi, dă, la sfârșitul secolului XIX, întreprinderii familiei un nou suflu și se instalează definitiv în centrul orașului Beaune, în 1912.

  Albert Bichot al II-lea, născut în 1900, este unul dintre pionierii comerțului internațional. Călătorește neobosit în America de Nord, Asia, Oceania... organizând amatorilor degustări de vinuri, făcând recunoscute vinurile casei Bichot, ca fiind printre cele mai bune din lume.

  La jumătatea secolului XX, cei patru fii ai săi, Albert, Bernard, Bénigne și Jean-Marc devin moștenitorii acestui savoir-faire. Apare o nouă eră, prin construcția unei mari crame de învechire a a vinurilor și a unui nou centru de îmbuteliere.

  În 1937 au devenit oficial furnizorii curții suedeze.
  Deoarece moștenirea este perpetuată de la tată la fiu, Albéric Bichot, care conduce casa din 1996, reprezintă a șasea generație.
  Casa Bichot a câștigat în 2004 premiul "Winemakerul roșu al anului", în 2011 "Winemakerul alb" al anului, Champion White Wine 2017, Red Winemaker of the year 2017 la prestigiosul "International Wine Challenge".

  Vinurile Albert Bichot sunt prezente acum în numeroase țări.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Beaujolais Nouveau”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Termen de livrare 2 zile lucrătoare pentru comenzi din shop și 3 zile lucrătoare pentru comenzi personalizate

  Plata securizata