Gustave Lorentz Arhive - Pivot Noir

Gustave Lorentz

Gustave Lorentz este o cramă de familie, condusă de către un singur membru al acesteia, Președintele Georges Lorentz.

Gustave Lorentz au o mare tradiție în producerea de vinuri alsaciene, încă din 1836, fiind unul dintre cei mai vechi producători din Alsacia, acum la a 6-a generație.

Dețin 33 de hectare de vii exclusiv în Bergheim, dintre care aproape jumătate sunt clasificate Grand Cru.

Din 2012, vinurile din gama EVIDENCE sunt certificate organic.

La Gustave Lorentz, recoltarea strugurilor se face exclusiv manual.

Produce 150 000 de cutii de vin anual, fiind astfel unul dintre cei mai mari producători de familie din Alsacia.

Gustave Lorentz produce vinuri “high end”, “gastronomice”, de înaltă calitate, echilibrate, pure, elegante, proaspete și…majoritatea seci.

Deține întreaga gamă de vinuri de Alsace, incluzând vinuri Grand Cru de prestigiu (Altenberg de Bergheim & Kanzlerberg), “Lieu-dit” -uri, precum și foarte prestigioasele Vendanges Tardives & Selection de Grains Nobles.

Gustave Lorentz este un brand internațional de renume, sinonim cu calitatea, și cu o foarte veche tradiție în export, încă de la începutul secolului XX. Astazi, brandul este prezent în peste 60 de țări din toată lumea, fiind astăzi în TOP 3 branduri internaționale din Alsacia.

Este unul dintre primii producători din Alsacia care a utilizat dopuri screw-cap, demonstrând capacitatea de adaptare la nevoile pieții.

Are un Export Manager 100%, care călătorește și susține importatorii în permanență.

Gustave Lorentz are o foarte bună expunere în restaurantele din Franța, de la micile braserii și pînă la restaurantele clasificate cu stele Michelin. Este prezent la Business Class în Scandinavian Airlines, Emirates, Air France, Japan Airlines, Qatar Airlines, samd.

Are cea mai bună expunere a vinurilor alsaciene în magazinele Duty-Free din Franța

investit 7 milioane de euro într-n nou spațiu de producție, cu noi echipamente de presare și 75 de tancuri de inox, cu obiectivul continuu de a crește calitatea vinurilor sale,