Alegerea vinului pentru nuntă

Deşi la un prim gând alegerea vinului pare a fi una simplă, deseori se întâmplă să descoperim că de fapt este ceva  mai complexă, şi avem nevoie de timp şi de informaţiile corecte pentru a lua deciziile cele mai bune în achiziţionarea vinului.

 

Deoarece dorim să vă punem la curent cu realitatea alegerii vinului de nuntă, am discutat cu experţii nostri, pentru a vă oferi câteva sfaturi cu privire la alegerea vinului potrivit pentru nunta/evenimentul dvs.

În general, întrebările care apar cel mai frecvent sunt: “Ce vin?” și “Cât vin?”

 

Pentru o înţelegere mai bună vom exemplifica luând cazul unei nunţi de 150 de invitaţi.

Pentru început, vom avea la deschiderea evenimentului câteva sticle de spumant, pentru a primi invitaţii cum se cuvine, în mod traditional.

Dacă vom avea 7 pahare/sticlă = 22 de sticle, rotunjit = 25 de sticle de vin spumant sec sau demisec.

Pentru vinul ce va însoţi meniul, vom avea: jumătate de sticlă per invitat = 75 de sticle = 13 baxuri X 6 sticle, la care se adaugă o rezervă de 2 baxuri. În total vor fi 15 baxuri X 6 sticle = 90 de sticle de vin.

 

Următoarele întrebări care se adresează de obicei sunt: “Cât vin alb?”, “Cât vin roşu?”, “Cât vin roze”

În această situaţie discuţia este mai amplă şi depinde şi de meniul ales, de sezon, de tipul de nuntă, de tipul de sală.

Pentru o astfel de documentare vă stăm la dispoziţie cu informaţii gratuite, aşa că vă  încurajăm să apelaţi la sfaturile noastre. De asemenea, vă rugăm să completaţi formularul de comandă personalizată, în cazul în care doriţi să aflaţi mai multe.

 

Revenind la exemplul nostru, un calcul simplu ne arată că 90 de sticle X 30 lei per sticlă (preţ mediu)= 2 700 lei, ar costa unul dintre elementele de bază pentru reuşita unui eveniment ce va rămâne memorabil. Este mai convenabil financiar decât costumul mirelui şi decât aranjamentele florale de pe mese! Vă sugerăm să nu neglijaţi acest aspect, deoarece un vin bun cu siguranţă va fi apreciat de invitaţii dvs.

 

Mai jos vă răspundem la o parte din întrebările dvs.

Cum aleg vinul de nuntă?

Folosiți formularul de contact de mai jos și veți primi cele mai bune recomandări pentru a vă încadra în bugetul dorit.

 

Putem personaliza eticheta?

Desigur – folosiți aplicația noastră pentru personalizarea etichetelor sau contactați-ne pentru ajutor. Vă vom livra sticlele de vin cu etichetele dorite, la standardele cele mai înalte din domeniu, etichete rezistente la apă, printate la cea mai bună calitate, pe hartie specială autoadezivă.

 

Cum comand?

Procesul este simplu. Puteți folosi formularul de commandă personalizată sau ne puteți suna direct la numărul: 0723 316 666

Vă ajutăm să alegeți vinul potrivit și vă trimitem mostre din sortimentele vizate pentru degustarea cu familia sau nașii – comandă mostre.

Odată deciși asupra vinului și a modului de personalizare a etichetei, vom stabili data și locul de livrare. Putem să expediem vinul dvs. direct la locul de desfăşurare a evenimentului, cu 2 zile înainte, pentru ca vinul să se liniștească după transport și să fie păstrat la temperatura corectă.

 

Se spune că muzica și vinul fac ca un eveniment să fie reușit. De cântat, nu cântăm dar vă putem recomanda vinul potrivit pentru reușita evenimentului dumneavoastră.

Distribuie acest articol!