Cu abonamentul anual ai discount de cel puțin 25% la orice comandă!

Home Vinuri Efervescent Gustave Lorentz – Cremant d Alsace ZERO

Gustave Lorentz - Cremant d Alsace ZERO

146 lei
Preț mai mic

Cu abonamentul anual ai discount de cel puțin 25% la această sticlă de vin!

Livrare prin curier

Cumpără de minim 300 de lei și ai transport GRATUIT

Ambalaj de transport sigur

Ambalare impecabilă a produselor ca produsele să ajungă intacte

SKU: pvtn_0486151597

Informații suplimentare

Alcool

Complexitate

Dulceață

Regiunea

Țară

Temperatura de servire

Volum

Producător

Descriere

42% Pinot Blanc Auxerrois 37% Chardonnay, 21% Pinot Gris.

Maturare pe drojdii - 3 până la 4 ani

Culoare galben pal, limpede, cu bule fine și persistente. Nas intens, cu note de prune Mirabelle si alune, urmate de arome fructate de mere coapte si citrice (coaja de portocala).

Gust onctuos și amplu datorită bulelor sale fine și persistente.

Rotunjimea sa este contrabalansată de  o bună aciditate, arată arome de măr roșu, pere și citrice, și se finalizează cu note de brioșă și note picante (scorțișoară). Foarte prospăt și fin!

Crémant d'Alsace Zéro Dosage este partenerul perfect pentru aperitive și mese de sărbători, recomandarea de servire este la 5 și 7°C.

Merge perfect cu un starter cu fructe de mare!

CREMANT D’ALSACE necesită condiții foarte stricte de producție și îngrijire continuă.

Strugurii sunt culeși sănătoși (fără nicio urmă de putregai) așezați cu grijă în teasc, cu respectarea regulilor identice cu „Méthode Champenoise”.

După fermentația tradițională „Vin de Base” în rezervoare, are loc, în sticlă, a doua fermentație „Prise de mousse” în pivnițe răcoroase.

Acest fenomen natural necesită o atenție și răbdare pentru fiecare sticlă. După perioada de învechire de treizeci de luni „Sur lattes” sticlele sunt rotite timp de 4 zile, treptat de la poziția orizontală la cea verticală, pentru ca depozitul de drojdie să se acumuleze în gâtul sticlei.

În momentul „degorgementului”, gâtul sticlei este înghețat și, sigilat în gheață, sedimentul este ejectat prin presiune naturală, iar sticla este apoi dopuită,fiind adăugat un „liqueur d’expedition” neîndulcit.

 

Zahăr rezidual 0,4g/l

Aciditate totală 6,5 g/l

Producție-13800 sticle

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Adaugă la comanda ta