SERVE Arhive - Pivot Noir

SERVE

Ne vom intoarce pentru inceput in Romania anului 1993. In ciuda aparentelor descurajatoare, la mai putin de 4 ani de la revolutie, Contele Guy de POIX a ales tara noastra intuind potentialul calitativ al regiunilor viticole romanesti.

Contele Guy de POIX este proprietar a 50 ha de vie in Corsica si al uneia din cele mai bine cotate marci de vin din aceasta zona, „Domaine Peraldi”. Pe baza acestei expertize dar si a gestului sau de indrazneala, in 1994 ia nastere „Vinul Cavalerului”, marca ce acum reprezinta in Romania garantia calitatii.

S.E.R.V.E. (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie) a fost prima si pentru cativa ani singura societate privata din sectorul viticol romanesc. Atat actionarii, in majoritatea lor viticultori francezi, cat si echipa S.E.R.V.E. au depus toate eforturile si si-au implicat toata priceperea pentru deviza companiei: CALITATE.

Intre timp, gama de vinuri s-a largit, compania noastra lansand pe piata marca “Terra Romana” alcatuita din vinuri atent selectionate, destinate celor mai rafinate gusturi si distribuita exclusiv in HORECA si pentru export.

No products were found matching your selection.