Senator Wine Arhive - Pivot Noir

Senator Wine

Senator Wine este o companie privată care încearcă să aducă soiurile românești în lume și sa obțină soiuri internaționale. Senator Wine a început să producă vinuri în regiunea Vrancea, care este una dintre cele mai vechi și cele mai renumite podgorii din România. Compania noastră combină traditia istorică cu tehnologia moderna, în scopul de a produce vinuri distincte, cu o personalitate puternică, care exprimă unicitatea terroirului. Senator Wine a apărut ca urmare a pasiunii noastre pentru vinuri. Rădăcinile noastre istorice se află în cea mai veche regiune de vinificație, Vrancea. Acesta este locul în care au fost produse primele vinuri, în armonie cu obiceiurile și istoria locului. Treptat, activitatea noastră s-a extins la alte zone de cultură din țară. În momentul de față, în portofoliul companiei există peste 20 de soiuri de vin.

În prezent Senator Wine detine 800 de hectare de vie în patru regiuni diferite de pe teritoriul României: Vrancea (Panciu, Odobești, Cotești), Brăila (Însurăței), Vaslui (Huși) și Caraș Severin (Tirol). Detinem viță de vie în patru zone diferite din România, avand astfel posibilitatea de a selecta cele mai bune vinuri din fiecare regiune și de a oferi consumatorilor un standard ridicat de calitate.

Începând cu anul 2010, Senator Wine a început producția de vinuri din struguri ecologici pe podgoria de la Însurăței, în conformitate cu toate normele UE în vigoare.

Investițiile în tehnologie și terenuri ne-au permis să oferim cele mai bune condiții pentru producția de vin, indiferent de soi. Echipa Senator Wine este o echipă de oameni pasionaţi care au fost întotdeauna devotaţi artei de vinificație. Astfel, vinurile sunt preparate cu cea mai mare grijă. 

Noi credem în calitatea vinurilor românești, fie ele produse din soiuri românești sau din soiuri internaționale. Activitatea de export a Senator Wine se întinde în peste 20 de țări din întreaga lume, cu accent pe piețele din China, Japonia, Canada și SUA.

No products were found matching your selection.