Gramma Arhive - Pivot Noir

Gramma

Conceptul Gramma a fost creat ca un omagiu adus vorbirii. Comunicarea între prieteni, între străini sau între generaţii, înzestrată de efectele magice ale unui vin atât de echilibrat se transformă în artă. Fiind primul brand românesc care îşi pune forţă nebănuită în cuvânt, Gramma promovează educaţia aleasă şi exprimarea curată.

Numele Gramma provine din greaca veche, unde însemna literă, unitate primordială prin care se înfăptuiesc cuvintele pe hârtie, pentru a fi arătate şi citite.

Brandul pe care îl construim a apărut de la trăsăturile limpezi ale vinurilor, de la specificul celor pe care ii admirăm și pe care îi dorim ca și clienți, de la pasiunea pentru vorbă a ieșenilor și de la capacitatea noastră de a ne ține de cuvânt, fără a face compromisuri.

Fiind altfel, vestea s-a răspândit repede. Pare incredibil dar aproape jumătate dintre cei care ne-au gustat vinurile au și scris despre noi. Suntem încântați de reacția publicului și trebuie să mărturisim că succesul Gramma este și meritul fanilor săi.

Alături de tine, ne tocmim să deschidem o direcţie proaspătă în comunicarea vinurilor premium. Gramma îşi asumă o nouă etapă în istoria vinului românesc – aceea în care, licoarea inspiraţiei devine tipar pentru cele mai alese gânduri şi vorbe.

No products were found matching your selection.